1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

З початку року виконано капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж у 856 будинках

З початку 2015 КП «Харківводоканал» виконав ремонт комунікацій внутрішньобудинкових систем в 856 житлових будинках комунальної форми власності. До кінця року залишилося провести ремонтні роботи в 144 будинках.

Про це в ході прес-туру повідомив директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков.

Ми йдемо за графіком, і до Нового року всі необхідні роботи по намічених адресами завершимо. За підтримки Харківської міської ради, надалі ця робота буде проводитися регулярно, відповідно до титульного списку адрес, який складається із урахуванням звернень жителів і заявок районних адміністрацій. |Владлен Волков, директор Комплексу«Харківводопостачання»

За його словами, на цей рік було заплановано провести ремонтно-профілактичні роботи внутрішньобудинкових водопровідних та каналізаційних мереж в 1000 будинках. Це близько 10-12% всіх житлових будинків, що знаходяться в комунальній власності.

Так, у будинку по вул. Олімпійській, 23 (Фрунзенський район), де комунікації зношені на 70%, спеціалізованою бригадою Харківського водоканалу вже замінено 26 п.м трубопроводу холодного водопостачання, поміняні врізки на стояках і проведене профілактична прочищення системи внутрішньобудинкової госппобутової і зливової каналізації.

Як зазначив Владлен Волков, запланований обсяг робіт із підготовки внутрішньобудинкових систем водопостачання та водовідведення виконаний на 100%.

Фотогалерея

17 листопада 2015, 09:00 Распечатать статью

все новости

Вгору