1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Американська делегація відвідала Диканівські очисні споруди

Делегація з міста-побратима Цинциннаті (США) прибула 18 листопада з робочим візитом на Комплекс біологічного очищення «Диканівський». Американські фахівці ознайомилися з роботою основних енергоємних об'єктів Комплексу: очисних споруд, Головної насосної станції та компресорної.

Заступник директора Департаменту зі стратегічного розвитку, науки та інвестицій КП «Харківводоканал» Юрій Ярошенко розповів гостям про успішну реалізацію інвестиційних проектів, що мають відчутний економічний ефект, впровадження сучасних технологій та обладнання.

Американські колеги високо оцінили енерго- і ресурсозберігаючі заходи, що проводяться підприємством, зазначивши, що по деяких позиціях Харківський водоканал застосовує більш ефективний підхід, ніж аналогічні підприємства за океаном.

Представники делегації висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю, обмін досвідом та корисною інформацією.

Фотогалерея

18 листопада 2015, 09:00 Распечатать статью

все новости

Вгору