1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» впроваджує передові енергоефективні технології

Питання підвищення енергоефективності у сфері житлово-комунального господарства Харкова сьогодні, 19 листопада, обговорили учасники Круглого столу на тему «міжмуніципального співробітництва в сфері енергозберігаючих технологій: Харків-Цинциннаті».

У заході, організованому спільно з Харківським національним університетом міського господарства ім. О.М. Бекетова, взяли участь представники міської влади, керівництва ВНЗ, комунальних підприємств міста, а також члени делегації з Цинциннаті (США).

Заступник директора Департаменту зі стратегічного розвитку, науки та інвестицій КП «Харківводоканал» Юрій Ярошенко розповів учасникам та гостям Круглого столу про успішний досвід проведення діючої на підприємстві комплексної програми енергоефективності.

«За відсутності фактичного фінансування державних програм, інноваційна та інвестиційна діяльність підприємства виступає головним джерелом оновлення основних фондів, підвищення надійності інженерних систем, екологічної безпеки та економії ресурсів підприємства. За останні 10 років, вклавши понад 80 млн.грн. власних і більше 45 млн грн кредитних коштів у реалізацію заходів з енергоефективності, підприємству вдалося зекономити паливно-енергетичних і матеріальних ресурсів на суму понад 213 млн грн», - зазначив Юрій Ярошенко.

19 листопада 2015, 09:00 Распечатать статью

все новости

Вгору