1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Вітаємо вас на офіційному сайті КП «Харківводоканал»!

На сайті ви можете не тільки вчасно дізнаватися про планові ремонти на мережах, передавати показання лічильників, в режимі онлайн оплачувати послуги водопостачання та водовідведення, залишати свої фотозвернення, але і на мапі уточнювати про аварійно-відновлювальних роботи, що проводяться, і терміни їх завершення.

Новий офіційний сайт підприємства побудований за інтерактивною формою - все розроблено для моментального реагування на ваші звернення. Відкриті люки, течі, аварії на трубопроводах - ви можете зробити фото, вказати адресу та надіслати до нас фотозвернення для оперативного усунення проблеми.

Сучасний зовнішній вигляд, адаптованість під мобільні пристрої, онлайн-сервіс, - те, що вигідно відрізняє даний інтернет-ресурс від колишньої версії. На сайті ви можете знайти інформацію про всі підрозділи підприємства, діючі тарифи, норми споживання води, пільги, установку і повірку приладів обліку води, записатися на прийом до керівника підприємства. Крім того, на сайті ви дізнаєтеся, як підключитися до послуг, укласти договір на відпуск води та користування міською каналізацією і зможете звернутися за консультацією до фахівців.

Харківський водоканал - це один із найбільших в Україні комплексів водопровідних і каналізаційних споруд зі своєю історією і потенціалом, яким по-справжньому можна пишатися.

10 грудня 2015, 08:00 Распечатать статью

все новости

Вгору