1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

По вулиці Космічній проводиться заміна ділянки водоводу методом санації

По вулиці Космічній проводиться заміна ділянки водоводу методом санації

Бригади КП «Харківводоканал» проводять заміну ділянки водоводу по вулиці Космічній методом санації.

Як повідомив сьогодні, 24 травня, начальник ділянки з перекладки і санації водопровідних мереж КП «Харківводоканал» Нияз Ахмедов, в 2017 році була проведена заміна ділянки водоводу від проспекту Науки до вулиці Космічної, 25.

«На сьогоднішній день бригади підприємства приступили до заміни ділянки технічно зношеного водоводу діаметром 300 мм і довжиною понад 400 метрів від вулиці Космічної, 25 до вулиці Клочківської, 148-а. Роботи проводяться методом санації із застосуванням нових поліетиленових труб, термін експлуатації яких більше 50 років», - зазначив Ніязов Ахмедов.

За його словами, на час проведення ремонтних робіт водопостачання абонентів забезпечено в повному обсязі за тимчасовою схемою. Повністю завершити заміну водоводу планується до 15 червня.

Також в планах підприємства на червень здійснити заміну технічно зношеного ділянки водоводу діаметром 500 мм по вулиці Клочківській.

Фотогалерея

24 травня 2018, 17:07 Распечатать статью

все новости

Вгору