1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові проведуть інвентаризацію об'єктів, незаконно розміщених на міських комунікаціях

У Харкові проведуть інвентаризацію об'єктів, незаконно розміщених на міських комунікаціях

У Харкові проведуть інвентаризацію всіх об'єктів, незаконно розміщених на комунікаціях КП «Харківводоканал» і КП «Харківські теплові мережі».

Відповідне доручення сьогодні, 24 квітня, в ході засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дав перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

«Необхідно протягом двох-трьох тижнів провести повну інвентаризацію всіх об'єктів, які незаконно перебувають або встановлені на магістральних мережах і в санітарно-захисній зоні. На засідання наступної комісії буде винесено повний список тих об'єктів, які підлягають знесенню », - зазначив Ігор Терехов.

За його словами, список зазначених об'єктів в подальшому буде переданий до Департаменту територіального контролю Харківської міської ради для підготовки відповідних звернень до судових інстанцій.

В ході засідання комісії також були розглянуті питання про стан водойм міста перед відкриттям купального сезону, наслідки аварії теплопроводу на вул. Шатилівській і представлені результати перевірок стану пожежної безпеки в місцях масового перебування людей.

Фотогалерея

24 квітня 2018, 17:10 Распечатать статью

все новости

Вгору