1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Роботи по відновленню водопостачання Олексіївського житлового масиву велися на глибині 7,5 метрів

Роботи по відновленню водопостачання Олексіївського житлового масиву велися на глибині 7,5 метрів

Роботи по відновленню водопостачання Олексіївського житлового масиву велися на глибині 7,5 метрів.

Як повідомив сьогодні, 4 квітня, заступник генерального директора по експлуатації каналізаційного господарства - директор Комплексу «Харківводовідведення» Віктор Булгаков, водопостачання Олексіївського житлового масиву повністю відновлено о 7:45.

За його словами, в ліквідації аварії на каналізаційному колекторі по вулиці Білогорській, 92-б, були задіяні близько 50 співробітників комунального підприємства «Харківводоканал» і 12 одиниць спеціалізованої техніки.

«Роботи проводились в цілодобовому режимі: і вдень, і в нічний час доби, на глибині 7,5 метрів. Бригадами підприємства була проведена заміна 10 метрів зруйнованої ділянки залізобетонної труби діаметром 800 мм на нову, поліетиленову, яка виконана з високоміцних матеріалів, довговічніша і не піддається корозії», - зазначив Віктор Булгаков.

Нагадаємо, що 2 квітня на території гаражного кооперативу по вулиці Білогорській, 92-б стався обвал каналізаційного колектора.

Фотогалерея

04 квітня 2018, 14:32 Распечатать статью

все новости

Вгору