1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» веде роботи на каналізаційному колекторі по вулиці Білогорській (доповнено)

КП «Харківводоканал» веде роботи на каналізаційному колекторі по вулиці Білогорській (доповнено)

Комунальне підприємство «Харківводоканал» веде роботи на каналізаційному колекторі по вулиці Білогорській.

Як повідомив сьогодні, 3 квітня, заступник генерального директора по експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков, по вулиці Білогорській, 92-б, на території гаражного кооперативу, стався обвал каналізаційного колектора. Діаметр труби становить 800 мм.

«Всю ніч на місці працювали бригади КП «Харківводоканал». В даний час роботи тривають. Організовано перекачування каналізаційних стоків, проводяться земляні роботи з подальшим ремонтом трубопроводу», - зазначив Владлен Волков.

За його словами, від водопостачання тимчасово відключені близько 70 будинків мікрорайону, обмеженого вулицями Ахсарова, Людвіка Свободи, і проспектом Перемоги. Підвіз води здійснюється автоцистернами.

Владлен Волков також додав, що частина гаражів за даною адресою будувалися незаконним способом і згодом гаражний кооператив оформив гарантійні зобов'язання, що вони не будуть мати претензій до КП «Харківводоканал» в разі непередбачених ситуацій.

«У гаражному кооперативі знали, що тут проходить каналізаційний колектор і деякі гаражі розташовані безпосередньо над ним і в охоронній зоні. Раніше нашим підприємством вже було виписано припис про демонтаж даних конструкцій, але його було проігноровано», - пояснив Владлен Волков.

Після проведення робіт з відновлення колектора і введення його в експлуатацію керівництвом підприємства буде підніматися питання про демонтаж зазначених гаражів.

03 квітня 2018, 11:22 Распечатать статью

все новости

Вгору