1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Водопостачання Салтівського житлового масиву буде повністю відновлено до кінця дня

Водопостачання Салтівського житлового масиву буде повністю відновлено до кінця дня

Комунальне підприємство «Харківводоканал» повністю відновить водопостачання Салтівського житлового масиву до кінця дня.

Про це повідомив сьогодні, 6 жовтня, під час виїзду на місце проведення аварійних ремонтних робіт, заступник генерального директора по експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков.

За його словами, о 7:30 в диспетчерську службу КП «Харківводоканал» надійшла інформація про виникнення пориву на водоводі D = 1000 мм по вулиці Гвардійців Широнінців, 21-а.

«Ця інформація відразу ж була передана аварійним службам Московського району, які оперативно приступили до локалізації пошкодження. Для цього була проведена зупинка на 1,5 години насосної станції №27, що забезпечує водопостачанням частину Салтівського житлового масиву. Технологічно без води все ще залишається частина 605-го мікрорайону. Це близько 25 житлових будинків, але протягом 4 годин ми зможемо нормалізувати водопостачання на цій ділянці», - зазначив Владлен Волков.

За його словами, у зв'язку з тим, що цьму трубопроводу понад 40 років і він технічно зношений, то буде проведений його аварійно-капітальний ремонт. Ремонтні роботи по вулиці Гвардійців Широнінців, 21-а повністю планується завершити до 8:00 7 жовтня.

В цілому по місту Харкову знос водопровідних мереж становить близько 70%, але не дивлячись на це, КП «Харківводоканал» за підтримки Харківської міської ради замінило з початку 2017 року біля 17 км технічно зношених водопровідних мереж. До кінця року в планах підприємства виконати заміну ще 5 км водопровідних мереж.

Фотогалерея

06 жовтня 2017, 14:22 Распечатать статью

все новости

Вгору