1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Абоненти можуть оплатити послуги КП «Харківводоканал», не виходячи з дому

Абоненти можуть оплатити послуги КП «Харківводоканал», не виходячи з дому

На КП «Харківводоканал» функціонують електронні сервіси, які дозволяють абонентам оплачувати послуги водопостачання та водовідведення, не виходячи з дому.

На лицевій стороні квитанцій КП «Харківводоканал» розміщено QR-код, який прив'язаний до особистого рахунку абонента. За допомогою смартфона абонент має можливість переглянути QR-код і в режимі онлайн переглянути заборгованість по своєму лицевому рахунку і здійснити оплату послуг підприємства через послуги, які пропонують банки.

Також абоненти можуть самостійно сформувати платіжне повідомлення в особистому кабінеті на офіційному сайті КП «Харківводоканал» та здійснити за ним оплату в банківських установах.

Нагадаємо, що для коректних нарахувань за послуги водопостачання та водовідведення абонентам КП «Харківводоканал» слід щомісяця, до 20 числа, поточного місяця передавати показання приладів обліку води.

31 серпня 2017, 14:20 Распечатать статью

все новости

Вгору