
На комунальному підприємстві «Харківводоканал» для співробітників організовано щоденні комплексні обіди.
Як повідомила завідувачка виробництва цеху громадського харчування адміністративно-господарського управління Ірина Шевченко, періодично оновлюється меню та вводяться нові страви, а для покращення якості обслуговування нещодавно було придбано комплекти посуду.
«Дружний та висококваліфікований колектив цеху прикладає всі зусилля та майстерність для того, щоб у цей складний час порадувати працівників смачними та різноманітними стравами. Для приготування обідів використовуємо лише свіжі продукти та овочі. Особливою популярністю у співробітників підприємства користуються суп гороховий, борщ з пампушками, рибні котлети, вітамінний компот із сухофруктів. Але й інші страви, приготовані дбайливими руками наших трудівниць, мають гідні відгуки. А ще випікаємо запашний хліб, а для любителів солодкого – рум'яні пиріжки та смачні кекси», - зазначила Ірина Шевченко.
24 квітня 2025, 13:19 Распечатать статью