1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники «Харківводоканалу» продовжують відновлювати внутрішньобудинкові системи у Київському районі

Ремонтники «Харківводоканалу» продовжують відновлювати внутрішньобудинкові системи у Київському районі

Бригади ділянки Київського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» завершили технічний ремонт комунікацій у 56 будинках, до кінця року, згідно з графіком, проведуть капітальні ремонти ще у чотирьох багатоповерхових будівлях.

Як повідомив начальник служби Київського району Віктор Маслов, зокрема, майстри дільниці перекладають 90 метрів мереж водовідведення на вулиці Наталії Ужвій, 86.

«Цей будинок, як і багато інших на цій вулиці, тривалий час перебував під ворожими обстрілами, і на сьогодні лише частково знову заселяється. Каналізаційні об'єкти в будинках, що зазнавали різних попадань снарядів, руйнуються насамперед. Першим етапом замінили систему стоків у чотирьох під'їздах, надалі намітили повну заміну трубопроводів. Відновлювальні роботи ведемо в тих під'їздах, де, ймовірно, мешканці зможуть проживати. Зазначу, що у будинках Салтівського району, які найбільше постраждали від прильотів та снарядів, обов'язково встановлюємо нову запірну арматуру, що дозволить запобігти протіканню води у квартирах, де зруйновано трубопроводи. Оновлюємо якісними, сучасними матеріалами, із довготривалим терміном служби, до того ж зручними в експлуатації. Загалом на обслуговуванні ділянки перебуває 356 будинків комунальної форми власності. На сьогодні у цих будинках усі наші комунікації перевірені та готові до експлуатації в опалювальний період», - поінформував Віктор Маслов.

За його словами, головною проблемою при підключенні споживачів Північної Салтівки до наших послуг залишається відсутність мешканців, щоб перевірити стан комунікацій у квартирах. Паралельно з капітальними реконструкціями ремонтники щодня беруть у роботу близько 30 заявок від харків'ян на усунення різних позаштатних ситуацій на внутрішньобудинкових об'єктах, які виконуються в день звернення.

«Запланували відновити послуги у всіх будинках, які опалюватимуться. Будинки, в яких намічено значні обсяги ремонтних робіт, планово включені до графіка підготовки об'єктів до опалювального сезону. І все заплановане відновлюємо своєчасно», - наголосив начальник дільниці Київського району.

25 жовтня 2024, 09:42 Распечатать статью

все новости

Вгору