1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На вулиці Каденюка оперативно відновили мережу водовідведення

На вулиці Каденюка оперативно відновили мережу водовідведення

Ремонтні бригади комплексу «Харківводвідведення» КП «Харківводоканал» зафінішували відновлювальні роботи на каналізаційному колекторі діаметром 400 мм та глибиною залягання 6 метрів на вулиці Каденюка.

Про це повідомив сьогодні, 24 жовтня, заступник директора з виробництва комплексу Ігор Плотніков.

«Насамперед, щоб не створювати незручностей харків'янам та не відключати послуги підприємства налагодили паралельне перекачування стоків. Замінили технічно зношену ділянку мережі водовідведення та капітально відремонтували каналізаційні оглядові колодязі. Ремонтники були забезпечені всім необхідним – спецтехнікою, обладнанням, високоякісними матеріалами, а тому впоралися у встановлений термін», - підсумував Ігор Плотніков.

Також він розповів, що комплексний ремонт виконувався цілодобово, і бригадам було організоване повноцінне харчування на місці роботи.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

24 жовтня 2024, 11:03 Распечатать статью

все новости

Вгору