1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі замінили 2.5 км внутрішньобудинкових систем

У Шевченківському районі замінили 2.5 км внутрішньобудинкових систем

Ремонтні бригади Шевченківського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» у рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період перевірили комунікації у 754 будинках комунальної форми власності та замінили понад 2.5 км трубопроводів.

Як повідомив начальник районної ділянки Сергій Кікнадзе, значний обсяг комплексних робіт, що включають заміну внутрішньобудинкових систем, проведено у 46 будинках на пр. Перемоги, вулицях – Клочківській, Людвіга Свободи, Ахсарова.

«Зокрема закінчили перекладку 70 метрів технічно зношеної ділянки мереж водопостачання по вулиці Чичибабіна, 35. Встановили нову запірну арматуру, що дозволить регулювати та мінімально відключати подачу води при подальших відновленнях. Продовжуємо ремонти у п'яти багатоповерхових будинках. Щодня беремо в роботу близько 70 заявок, які надходять від харків'ян, та інтенсивними темпами виконуємо у день звернення. Контролюємо та детально аналізуємо ситуацію, виявляємо «вузькі» місця та негайно приступаємо до усунення пошкоджень на наших об'єктах», - зазначив Сергій Кікнадзе.

Ремонтники управління цього року в Харкові вже оновили 23.45 км внутрішньобудинкових систем, значні ремонти провели у 496 будинках. Лише за минулий тиждень завершили поточні огляди 12 об'єктів, продовжуємо роботи за 13 адресами: вулицями – Благовіщенською, Валентинівською, Гвардійців Широнінців, Західною, проспектом Тракторобудівників. Також, оперативно відреагували на 1.3 тисячі звернень мешканців. А всього, з початку року, на об'єктах внутрішньобудинкового господарства вчасно усунули 54,5 тисячі позаштатних ситуацій за заявками харків'ян.

22 жовтня 2024, 13:59 Распечатать статью

все новости

Вгору