1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові оперативно ліквідують аварії на мережах

У Харкові оперативно ліквідують аварії на мережах

Бригади комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» виконують всі необхідні роботи щодо підтримки водопровідного господарства у справному стані, забезпечуючи містян стабільною подачею води. Ось і за минулий тиждень ремонтники ліквідували 74 аварійні ситуації на трубопроводах холодного водопостачання, капітально відремонтували 58 оглядових колодязів і 17 водорозбірних колонок.

Напередодні у Шевченківському районі аварійники, під керівництвом майстра Олександра Омельчука, продовжують комплексні підготовчі заходи з перекладки технічно зношеної ділянки трубопроводу діаметром 300 мм проспектом Перемоги.

«У зв'язку з частими аваріями на відрізку водопроводу довжиною 50 метрів, ухвалили рішення щодо його оновлення. Заміну проведемо методом санації, який є найбільш щадним для міської інфраструктури. Паралельно ремонтні бригади займалися відновленням оглядових колодязів та благоустроєм територій на Харківському шосе», - підсумував провідний інженер районної служби Юрій Грищенко.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

21 жовтня 2024, 12:36 Распечатать статью

все новости

Вгору