1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Без права на помилку: завершився відбірковий турнір з баскетболу

Без права на помилку: завершився відбірковий турнір з баскетболу

Наближаються до завершення міські змагання «Битва Департаментів, Комунальних підприємств та районних Адміністрацій міста-героя Харкова». У турнірі з баскетболу команди розіграли путівки до чвертьфіналу.

Як повідомив тренер «Харківводоканалу» Геннадій Аксьонов, за вихід у наступну стадію змагань нашим спортсменам протистояли сильні баскетболісти КП «Харківський метрополітен».

«Чудово розуміючи, що поразка залишає нас за бортом турніру, налаштовувалися лише на позитивний результат. У результаті вибрали правильну тактику і завдяки надійній грі у захисті капітана команди Михайла Шаталова та результативним кидкам Володимира Ніколаєнка здобули впевнену перемогу з рахунком 23:12. У матчі 1/4 фіналу докладемо всіх зусиль та майстерності, щоб подолати опір баскетболістів КП «Шляхрембуд». Насамкінець, від імені наших спортсменів, висловлюю подяку керівництву підприємства та профспілкового комітету за всебічну підтримку спортивного руху у цей дуже складний воєнний час», - підсумував Геннадій Аксьонов.

Фотогалерея

20 жовтня 2024, 10:05 Распечатать статью

все новости

Вгору