1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

500 працівників «Харківводоканал» стали донорами

500 працівників «Харківводоканал» стали донорами

500 співробітників комунального підприємства «Харківводоканал» знову долучилися до благодійної здачі крові для поранених воїнів, наших земляків, дітей із травмами та хворобами, а також усіх, хто цього потребує.

Як повідомила голова первинної профспілкової організації КП «Харківводоканал» Наталія Муравйова, донорська родина на підприємстві постійно зростає, охочих здати кров стає дедалі більше.

«Підтримка цієї соціальної важливої ​​ініціативи для колективу підприємства стала не просто доброю традицією, а важливою потребою. Зізнаюся, на пропозицію в черговий раз здати плазму водонакальці відгукуються тепло та щиро. Наприклад, провідний інженер комплексу «Харківводовідведення» Валерій Корольов підтримав донорську акцію у свій День народження. А директор Фінансово-економічного департаменту Яна Хайло, начальник лабораторії контролю якості води Андрій Стародубов та начальник відділу праці та заробітної плати Наталія Челапко регулярно діляться кров'ю. Всупереч відстані, частими учасниками стають і співробітники з далеких комплексів водозаборів», - зауважила Наталія Муравйова.

З її слів, особливу увагу приділяємо новачкам, тим, хто вперше долучається до донорства. Саме підтримка колег допомагає подолати невпевненість, а іноді й страх, і ці почуття важливо своєчасно помітити та відреагувати.

«Зокрема, вперше здавала кров провідний економіст відділу праці та заробітної плати Ганна Олександрова. Колеги оточили турботою, допомогли порадами й вона тепер також донор. Поділитися кров'ю, це одна з найважливіших справ, що ми можемо здійснити для збереження життя наших захисників, які на передовій ризикують собою, бережуть нас, мирних жителів. Знаємо, що ліки, зроблені із нашої крові, врятують не одне життя. Тому донорська сім'я нашого підприємства постійно зростатиме», - наголосила Наталія Муравйова.

Фотогалерея

18 жовтня 2024, 14:40 Распечатать статью

все новости

Вгору