1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У мікрорайоні Залютине оновлюють водопровід

У мікрорайоні Залютине оновлюють водопровід

Ремонтні бригади служби водопровідних мереж Холодногірського району КП «Харківводоканал» продовжують комплексні заходи із заміни аварійних ділянок магістралі на вулиці Всеволода Татькова.

Як повідомив начальник районної служби Олександр Сірко, у ході виконання робіт проводиться перекладка технічно зношеного трубопроводу загальною довжиною 430 метрів.

«Відрізки цієї магістралі були проблематичними для ремонтників у зв'язку з частим виникненням аварійних ситуацій. Тому керівництвом підприємства було ухвалено рішення про його заміну. Перекладка здійснюється відкритим способом та методом санації. Також встановимо більше 10 одиниць сучасної запірно-регулюючої арматури, оглядовий колодязь та пожежний гідрант. Роботи виконуються згідно зі встановленим графіком, і плануємо їх завершення наприкінці місяця. Загалом, у поточному році нашими бригадами оновлено 1850 метрів ділянок водопроводів різних діаметрів. Паралельно виконуємо всі необхідні заходи щодо підтримки об'єктів водопровідного господарства у робочому стані», - зазначив Олександр Сірко.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

18 жовтня 2024, 10:51 Распечатать статью

все новости

Вгору