1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі перекладають колектор

У Новобаварському районі перекладають колектор

Бригади комплексу «Харківводовідведення» продовжують роботи з перекладання аварійної ділянки каналізаційного колектора діаметром 500 мм у Новобаварському районі.

Як повідомив заступник директора з виробництва комплексу Ігор Плотніков, на даному відрізку вже замінили 220 метрів каналізаційного трубопроводу, планується відновити ще 100 метрів.

«Продовжуємо поетапну перекладку даного колектора, який є важливим об'єктом критичної інфраструктури та забезпечує мешканців комфортними умовами проживання. У ході заходів також капітально відновили сім оглядових колодязів. Виробництво громіздке: застосовуємо відкритий спосіб перекладки на глибині залягання стокових мереж понад вісім метрів, що передбачає об'ємні земляні роботи та залучення кількох одиниць спецтехніки. Оновлюємо якісними поліетиленовими трубами, які не піддаються корозії. Завершити ремонт плануємо до кінця року», - зазначив Ігор Плотніков.

За його словами, у Новобаварському районі об'єкти водовідведення перебувають під постійним контролем. У поточному році встановили 56 люків, прочистили 65 км трубопроводів, усунули 1400 засмічень.

Загалом у Харкові бригади комплексу «Харківводовідведення» вже переклали 1.4 тисячі км каналізаційних трубопроводів.

Фотогалерея

17 жовтня 2024, 08:15 Распечатать статью

все новости

Вгору