1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» взяв участь у ярмарку вакансій

«Харківводоканал» взяв участь у ярмарку вакансій

На ярмарку вакансій комунальне підприємство «Харківводоканал» запросило на роботу всіх бажаючих.

Як повідомила начальник відділу управління персоналом Олена Прусакова, присутні на заході мали хорошу нагоду ознайомитись з вакансіями, а також отримати вичерпну інформацію і відповіді на всі цікавлячи запитання від представників КП «Харківводоканал».

«Внаслідок триваючої жорстокої ворожої агресії істотно підвищується виробниче навантаження на працівників підприємства, яке відіграє важливу роль у забезпеченні належної життєдіяльності міста, надаючи харків'янам у цей вкрай складний час високоякісні послуги водопостачання та водовідведення. Насамперед відчуваємо дефіцит слюсарів аварійно-відновлювальних робіт, слюсарів-сантехніків, електрогазозварників, електромонтерів з ремонту та обслуговування електрообладнання, монтажників зовнішніх трубопроводів, машиністів екскаваторів, водіїв автотранспортних засобів», - наголосила Олена Прусакова.

Ще вона зазначила, що у дружньому трудовому колективі гарантовано своєчасну виплату гідної заробітної плати, забезпечення повним соціальним пакетом. Представники робітничих професій мають пільги на житлово-комунальні послуги. Також, згідно з вимогами чинного законодавства, здійснюється бронювання співробітників.

З усіма наявними вакансіями можна ознайомитись на офіційному сайті КП «Харківводоканал» у розділі «Вакансії».

Телефон для довідок: 739-97-74.

16 жовтня 2024, 08:53 Распечатать статью

все новости

Вгору