1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Холодногірському районі замінили понад 3 км внутрішньобудинкових систем

У Холодногірському районі замінили понад 3 км внутрішньобудинкових систем

Бригади з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» Холодногірського району, в рамках кампанії з підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період, переклали 3.2 км комунікацій з установкою нового запірного обладнання, також капітально відремонтували трубопроводи холодної води - в 45 будинках, а водовідведення – у  8.

Як повідомив начальник дільниці Олексій Безюлєв, зокрема, триває відновлення комунікацій у кількох будинках на вулиці Благовіщенській. Запланували оновити понад 200 метрів аварійних трубопроводів.

«По цій вулиці ведемо масштабні заміни наших об'єктів у будинках старої споруди, перекладаємо зношені мережі із встановленням комплектуючих елементів. Давно практикуємо поетапну систему реконструкції - попередньо готуємо всі зварювальні та сполучні операції на системах, а потім перепідключаємо мережі. Завдяки такій технології дотримується відключення послуг на мінімальний час. Щодня виконуємо три види робіт: але особливий контроль – відпрацювання заявок від мешканців, також – технічні огляди з подальшим плануванням ремонтних робіт та, безпосередньо – об'ємні оновлення обладнання. Тільки цього літа капітально замінили системи в будинках по вулиці Золочівській, провулках Нюрнберзькому та Альпійському, проспекті Слави. Нинішнього року запланували замінити комунікацій на рівні минулого, а це не менше чотирьох кілометрів систем водопостачання, водовідведення та зливової каналізації», - поінформував Олексій Безюлєв.

Загалом у 2024 році майстри управління у харківських будинках комунальної форми власності вже оновили понад 23 км комунікацій, капітально відремонтували мережі у 484 будинках. Лише за тиждень завершили роботи на 15 об'єктах, триває обслуговування 12 будинків вулицями: Благовіщенській, Волонтерській, Дружби Народів, Миру, Валентинівській, 92 Бригади, Нескорених, Салтівському шосе. Також виконали 1.3 тисячі звернень харків'ян.

З початку року ремонтники комплексу усунули понад 53 тисячі позаштатних ситуацій на системах.

Фотогалерея

15 жовтня 2024, 14:15 Распечатать статью

все новости

Вгору