1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

За тиждень у Харкові ліквідували понад 70 аварій

За тиждень у Харкові ліквідували понад 70 аварій

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» щодня докладають усіх зусиль для безперервного забезпечення харків'ян водою. Так, за минулий тиждень ремонтники комплексу «Харківводопостачання» усунули 76 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання, упорядкували 72 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури і капітально відремонтували 18 водорозбірних колонок.

Напередодні в Новобаварському районі, ремонтники під керівництвом майстра Андрія Полєхіна, ліквідували три пошкодження на трубопроводах, розташованих на вулиці Володимирській, а також у провулках Джутова та Радіотехнічному.

«Працювали у приватному секторі, маючи все необхідне для виконання ремонтів – спецтехніку, обладнання та матеріали. Впоралися у встановлені терміни, після чого території упорядкували. Також виконали благоустрій на вулицях Львівській та Бакинській, проспекті Ново-Баварському та Плодовому в'їзді», - підсумував начальник районної служби Євген Сальков.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

14 жовтня 2024, 12:16 Распечатать статью

все новости

Вгору