1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі замінили 2 км внутрішньобудинкових систем

У Новобаварському районі замінили 2 км внутрішньобудинкових систем

Ремонтники ділянки Новобаварського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» у рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період вже замінили понад два кілометри трубопроводів із встановленням нового регулюючого обладнання.

Як повідомив сьогодні, 8 жовтня, начальник районної ділянки Віктор Воронцов, працівники розпочали поточний ремонт систем у будинку по вулиці Бондаревській, а всього, згідно з запланованим графіком, масштабний ремонт комунікацій провели у 41 будинку району.

«Минулого тижня закінчили оновлення 27 метрів мереж водопостачання в одному з будинків старої споруди на вулиці Великій Гончарівській. 93 метри трубопроводів замінили в будівлі на Новобаварському проспекті, повністю підготували внутрішньобудинкові структури до опалювального сезону у висотках на проспекті Дзюби. Паралельно оперативно реагуємо та відпрацьовуємо звернення харків'ян на диспетчерську службу. Застосовуємо сучасні та високоміцні матеріали, до того ж ефективна технологія з'єднання дозволяє проводити ремонтні роботи у стислі терміни. Щоб мінімізувати кількість відключень послуг у квартирах на період ремонтів, встановлюємо нову арматуру. До того ж, у процесі оглядів та ревізій намітили адреси для майбутніх значних реконструкцій внутрішньобудинкових систем», - наголосив Віктор Воронцов.

А всього, у 2024 році у Харкові під час виконання поточних ремонтів замінили 22.5 км трубопроводів у 469 будинках. Зокрема, у жовтні бригади управління завершили роботи на 12 об'єктах. Тривають - за 15 адресами: вулицями – Благовіщенською, Харківськими дивізіями, Нескорених, Великою Гончарівською, Волонтерською, 92-ї бригади, Салтівським шосе та проспектом Тракторобудівників.

За тиждень майстри управління ліквідували 1.36 тисячі позаштатних ситуацій на системах, а з початку року виконали понад 31.9 тисячі заявок від мешканців.

08 жовтня 2024, 14:21 Распечатать статью

все новости

Вгору