1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники «Харківводоканалу» відновлюють водопостачання після авіаудару

Ремонтники «Харківводоканалу» відновлюють водопостачання після авіаудару

Ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» оперативно проводять комплекс необхідних заходів у будинку, що постраждав від авіаудару, по вулиці Нескорених у Салтівському районі.

Як повідомила сьогодні, 3 жовтня, майстер районної дільниці Ірина Решетилова, після отримання доступу до внутрішньобудинкових комунікацій, ремонтники негайно відключили подачу води в трьох під'їздах багатоповерхівки, щоб уникнути підтоплення квартир та інших негативних наслідків.

«Далі провели детальний огляд технічного стану внутрішньобудинкових систем будинку. За його підсумками з'ясувалося, що транзитний трубопровід, який забезпечує подачу води ще й до інших будинків, внаслідок обстрілу не постраждав, як і комунікації третього під'їзду. Тут подачу води відновили, а у двох найбільш зруйнованих під'їздах, мешканців яких евакуювали, працюватимемо над відновленням водопостачання після отримання дозволу відповідних служб», - поінформувала Ірина Решетилова.

03 жовтня 2024, 14:50 Распечатать статью

все новости

Вгору