1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові замінили 22 км внутрішньобудинкових систем

У Харкові замінили 22 км внутрішньобудинкових систем

Ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» з початку року замінили 22 км комунікацій у рамках підготовки об'єктів до осінньо-зимового періоду. Мережі та обладнання капітально відремонтували у 450 будинках.

Як повідомили на підприємстві, за тиждень працівники управління завершили поточний ремонт у шести багатоповерхових будинках, у роботі залишаються 12 об'єктів по вулицях – Слов'янській, Роганській, Наталії Ужвій, Бригади Хартія та 92 бригади. Ремонтники насамперед відновлюють послуги у будинках, які постраждали від вибухів, паралельно з плановими роботами, на постійному контролі оперативність реагування на звернення харків'ян. Також, виконали 1.4 тисячі заявок, а всього з початку року відновили понад 50 тисяч нештатних ситуацій після заяв на диспетчерську службу.

Зокрема, у Київському районі, сьогодні, 2 жовтня, майстри дільниці відновлюють введення в будинок на вулиці Метробудівників, пошкоджене черговим обстрілом. Загалом у районі з початку року оновили понад 2 км трубопроводів, тривають поточні огляди, ремонти та ревізії всіх підконтрольних об'єктів.

«Залежно від технічного стану обладнання намічаємо та проводимо як значні заміни, так і підтримуючі ревізії та реставрації систем та арматури. Заміщаємо якісними, сучасними матеріалами з довгостроковою службою, до того ж зручними в експлуатації. Об'ємні роботи виконали у будинках вулицями - Леся Сердюка, Харківській, Наталії Ужвій, Гвардійців Широнінців, які найбільше постраждали від ворожої агресії. Окрім реконструкцій та ремонтів у підвальних приміщеннях, продовжуємо прочищення каналізаційних колодязів та введеннях у будинки, щодня беремо до роботи понад 40 заявок від харків'ян на усунення різноманітних дефектів, закупорок. Аварійні ремонти намагаємося провести у день звернення», - наголосив начальник дільниці Вікторій Маслов.

02 жовтня 2024, 15:23 Распечатать статью

все новости

Вгору