1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі прочистили понад 50 км мереж водовідведення

У Шевченківському районі прочистили понад 50 км мереж водовідведення

Ремонтні бригади Шевченківської експлуатаційної дільниці комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» з початку року механічним та гідродинамічним способом загалом прочистили 53 кілометри мереж водовідведення різного діаметру.

Як повідомив начальник дільниці Віталій Силенко, у районі інтенсивними темпами виконуються заходи направлені на  забезпечення надійного функціонування об'єктів водовідведення.

«Нещодавно завершили об’ємні комплексні роботи на мережі діаметром 200 мм, під час яких відремонтували 19 оглядових колодязів, встановили стільки ж нових люків із заміною плит перекриттів, а також провели прочистку ділянки завдовжки 60 метрів. Усього ж цього року відремонтували 105 колодязів із заміною люків, планово-попереджувальним оглядом охопили понад 45 км каналізаційних мереж та переклали 60 метрів колекторів», - поінформував Віталій Силенко.

Також за його словами, ремонтники оперативно реагують на заявки харків'ян. При цьому він нагадав містянам про чітке дотримання правил користування системою каналізації та ні в якому разі не засмічувати її, створюючи закупорки.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

12 вересня 2024, 11:26 Распечатать статью

все новости

Вгору