1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові планово триває підготовка внутрішньобудинкових систем до опалювального періоду

У Харкові планово триває підготовка внутрішньобудинкових систем до опалювального періоду

Не зважаючи на складності воєнного часу, ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» з початку року вже замінили 20 км комунікацій, із 38 км запланованих, у рамках підготовки об'єктів до осінньо-зимового періоду.

Як повідомив сьогодні, 20 серпня, начальник управління Валерій Харлан, ремонтники продовжують інтенсивними темпами з випередженням графіка підготовчі роботи на всіх будинках комунальної форми власності. Зокрема, технічними оглядами охопили понад 4000 будинків із 6240, що у зоні відповідальності.

«Навіть у період інтенсивних обстрілів ми не припиняли підготовку внутрішньобудинкових комунікацій до експлуатації в осінньо-зимовий період та у всіх будинках комунальної форми власності виконали заплановані заходи. На сьогодні роботи ведемо системно та готові до будь-яких позаштатних ситуацій, які можуть виникнути на наших об'єктах після ворожих агресивних дій. Капітальні ремонти комунікацій вже закінчили у 405 будинках, технічні огляди та ревізії проведемо у всіх без винятку будинках харків'ян. Зазначу, що відповідь на обстріли та подальші руйнування, заглиблюємося та аналізуємо, як найбільш швидко, але ефективно відновити та повернути послуги мешканцям. Матеріалами, обладнанням, спецтехнікою, генераторами забезпечені у повному обсязі. Також передбачили інструменти для ремонтів, які працюють на індивідуальних джерелах живлення. У кожному районі поінформували абонентів, вказали номери телефонів та адреси, куди звернутися за допомогою, якщо виникла аварійна ситуація на внутрішньобудинкових комунікаціях за відсутності світла та зв'язку», - наголосив Валерій Харлан.

За його словами, за минулий тиждень провели поточний ремонт у десяти будинках, тривають роботи у восьми – вулицями Бучми, Наталії Ужвій, Харківській набережній, Гвардійців-Широнінців. За цей час також виконали 907 заявок на диспетчерську службу. А всього 2024 року бригади управління вже відпрацювали понад 41 тисячу звернень харків'ян. Продовжуються відновлювальні роботи щодо підключення послуг до будинків, що  постраждали від обстрілів, особливо в Салтівському та Київському районах.

20 серпня 2024, 16:05 Распечатать статью

все новости

Вгору