1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Основ'янському районі мережі водовідведення під контролем

В Основ'янському районі мережі водовідведення під контролем

Ремонтники Основ'янської експлуатаційної дільниці комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» з початку року прочистили 32 кілометри каналізаційних мереж.

Як повідомив сьогодні, 2 серпня, начальник дільниці Дмитро Полятикін, профілактична прочистка колекторів виконується планово і є важливою складовою у заходах, що проводяться підрозділом.

«Незважаючи на складний воєнний час, щодня прикладаємо всі зусилля та майстерність для забезпечення безперебійної роботи та підтримки об'єктів водовідведення у винятково робочому стані. У поточному році вже проведено перекладку ділянок колекторів загальною довжиною 120 метрів, капітально відремонтовано 114 каналізаційних оглядових колодязів та замінено 26 люків. Для виконання виробничих завдань бригади повністю забезпечені матеріалами та необхідним обладнанням», - поінформував Дмитро Полятикін.

Також, за його словами, ремонтники оперативно реагують на всі заявки харків'ян. При цьому містянам слід чітко дотримуватись правил користування системою каналізації і не засмічувати її, створюючи закупорки на мережах водовідведення.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

02 серпня 2024, 11:40 Распечатать статью

все новости

Вгору