1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади «Харківводоканалу» оперативно закінчили ремонт водоводу на Харківському шосе

Бригади «Харківводоканалу» оперативно закінчили ремонт водоводу на Харківському шосе

Бригади Шевченківського та Київського районів комплексу «Харківводопостачання» оперативно закінчили ремонтні роботи на магістральному водоводі діаметром 1200 мм на Харківському шосе. З випередженням заявленого графіка, 1 серпня о 3.00, водопостачання мешканців Київського району було відновлено у повному обсязі. 

Як повідомили на підприємстві, роботи були виконані в стислий термін і велися в цілодобовому режимі. У ході виконання відновлювальних заходів на аварійній ділянці магістралі також було встановлено нову запірну арматуру. Наразі продовжуються роботи з комплексного благоустрою території.

Сьогодні, 1 серпня, ремонтні бригади КП «Харківводоканал» реагують на всі виклики та заявки про позаштатні ситуації на зовнішніх та внутрішньобудинкових трубопроводах холодної води та водовідведення. Комунальники забезпечені матеріалами, обладнанням та спецтехнікою для виконання робіт будь-якої складності.

Нагадаємо, харків'яни можуть дзвонити до диспетчерської КП «Харківводоканал» за єдиним коротким номером 15-33, доступним безкоштовно з усіх мобільних операторів та стаціонарних телефонів.

01 серпня 2024, 10:24 Распечатать статью

все новости

Вгору