1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На «Харківводоканалі» широко залучають техніку благодійників

На «Харківводоканалі» широко залучають техніку благодійників

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» активно залучають техніку, яку надано в рамках гуманітарної допомоги закордонними виробниками.

Як повідомив сьогодні, 31 липня, начальник цеху автотранспортних засобів та механізмів комплексу з перекачування та очищення стічних вод Вадим Бобрусь, це дозволяє ефективніше та якісніше виконувати технологічні операції, а також значно підвищити продуктивність.

«Зокрема, зараз під час комплексних робіт з очищення спеціалізованих мулових майданчиків використовуємо високотехнологічний та багатофункціональний гусеничний екскаватор Hitachi. Сучасну та надійну техніку за програмою гуманітарної допомоги нам люб'язно надала японська компанія з виробництва будівельного обладнання Hitachi Construction Machinery. Управляє екскаватором Микола Павлюх, який є одним із найкращих машиністів підприємства», - зазначив Вадим Бобрусь.

 

31 липня 2024, 15:42 Распечатать статью

все новости

Вгору