1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Слобідському районі оновлюють внутрішньобудинкові системи

У Слобідському районі оновлюють внутрішньобудинкові системи

Бригадами дільниці Слобідського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» цього року вже підготовлено до експлуатації в осінньо-зимовий період комунікації у 450 будинках.

Як повідомив сьогодні, 30 липня, начальник районної ділянки Михайло Семененко, на балансі ремонтників перебуває понад 620 будинків, і в 40 із них намічено капітальні ремонти довіреного господарства.

«Поточними ремонтами традиційно охопимо всі будівлі, змінюємо технічно зношені ділянки трубопроводів, встановлюємо нову запірну арматуру, виконуємо необхідні ремонти вузлів, ведемо повсюдно профілактичні заходи. Планово оновили 1 км мереж холодної води та 200 метрів водовідведення. Значні реконструкції провели у будинках вулицями – Киргизькою, Дизельною, Стартовою та проспектами – Лева Ландау, Петра Григоренка та Байрона. Паралельно щодня беремо до роботи не менше 35 заявок від харків'ян, які оперативно усуваємо у день звернення. У зв'язку з ворожою агресією, що триває, ремонтні бригади постійно перебувають у підвищеній готовності на випадок виникнення екстрених позаштатних аварійних ситуацій. Ми забезпечені матеріалами, обладнанням, інструментами», - наголосив Михайло Семененко.

Також начальник дільниці вкотре нагадав харків'янам про необхідність використання раковин та унітазів за призначенням. Ремонтники продовжують систематично займатися прочищенням «забитих» каналізаційних комунікацій замість того, щоб виконувати планові виробничі завдання.

Усього по місту, в рамках компанії підготовки об'єктів до опалювального періоду, вже замінили понад 18 км внутрішньобудинкових мереж. Так, наразі завершили значні оновлення на 8 об'єктах, у роботі – 6 будинків по вулицях: Старицького, Амосова, Дружби Народів, Селянській, Великій Панасівській.

Бригади управління за минулий тиждень виконали понад 1.5 тисячі звернень харків'ян, а з початку року - понад 37 тисяч.

30 липня 2024, 14:33 Распечатать статью

все новости

Вгору