1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На Салтівці оновили 3,5 кілометрів комунікацій

На Салтівці оновили 3,5 кілометрів комунікацій

У ході виконання поточних ремонтів бригадами дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Салтівського району комплексу «Харківводовідведення» у поточному році у багатоповерхівках уже проведено заміну 3,5 кілометрів внутрішньобудинкових систем водопостачання, водовідведення та зливової каналізації.

Як повідомив сьогодні, 18 липня, начальник дільниці Андрій Євдошенко, всього до експлуатації в осінньо-зимовий період повністю підготовлено 760 будинків із 953, що перебувають на балансі.

«Напередодні спільно з ремонтниками районної експлуатаційної дільниці під керівництвом Віталія Халимона виконали комплекс відновлювальних заходів у будинку на вулиці Академіка Павлова. Тут завдяки чітким і злагодженим діям оперативно провели заміну технічно зношеного каналізаційного випуску. На черзі масштабне оновлення комунікацій холодного водопостачання із встановленням нової запірно-регулюючої арматури на проспекті Тракторобудівників та вулиці Гвардійців Широнінців. Загалом у двох будинках плануємо оновити 500 метрів трубопроводів», – поінформував Андрій Євдошенко.

За його словами, на особливому контролі залишається і своєчасне виконання заявок харків'ян, а це близько 50 звернень на день. Також бригади системно займаються профілактикою, технічним обслуговуванням та інспекцією внутрішньобудинкових комунікацій.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

18 липня 2024, 15:48 Распечатать статью

все новости

Вгору