1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Слобідському районі усунули 135 аварій

У Слобідському районі усунули 135 аварій

У поточному році бригади служби водопровідних мереж Слобідського району КП «Харківводоканал» ліквідували 135 аварій на трубопроводах холодного водопостачання, капітально відремонтували 120 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та упорядкували 35 водорозбірних колонок.

«Напередодні ремонтники під керівництвом бригадира Миколи Сотникова успішно завершили комплекс відновлювальних заходів на вводі в будинок на вулиці Ковтуна. Перед початком робіт забезпечили мешканців водою, а сам ремонт виконали оперативно та якісно. З урахуванням триваючої ворожої агресії на особливому контролі залишається справний стан всіх засобів пожежогасіння. У зв'язку з цим з початку року здійснили заміну 40 пожежних гідрантів», - поінформував начальник районної служби Олексій Мацюк.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

16 липня 2024, 11:25 Распечатать статью

все новости

Вгору