1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

За вихідні в Харкові ліквідовано 16 аварій

За вихідні в Харкові ліквідовано 16 аварій

У минулі вихідні бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» усунули 16 аварійних ситуацій на мережах холодного водопостачання та капітально відремонтували 20 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури.

Зокрема, інтенсивно попрацювали ремонтники Новобаварського району, які ліквідували пошкодження на водопровідних мережах у селищі Скурідіна Дача, провулку Петра Франка та Григорівському шосе.

«Найбільш серйозна аварійна ситуація трапилась у селищі Скурідіна Дача на трубопроводі діаметром 300 мм, який забезпечує водою мешканців мікрорайону імені Власенка. Прекрасно розуміючи важливість безперебійного водопостачання харків'ян у таку спеку, бригада під керівництвом майстра Василя Сергієнка діяла вміло та оперативно. Також успішно спрацювали ремонтники і на двох інших адресах», - поінформував начальник районної служби Євген Сальков.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

15 липня 2024, 12:55 Распечатать статью

все новости

Вгору