1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові ґрунтовно готують комунікації до роботи в зимовий період

У Харкові ґрунтовно готують комунікації до роботи в зимовий період

Незважаючи на складності воєнного часу, бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» продовжують інтенсивну підготовку до експлуатації комунікацій в осінньо-зимовий період, які повністю вже готові у 3800 багатоповерхівках із 6100, що перебувають на балансі.

Як повідомив сьогодні, 11 липня, начальник управління Валерій Харлан, поточні ремонти теж виконуються належними темпами і вже зроблені у 355 будинках із 540 запланованих на цей рік.

«Зараз аналогічні роботи продовжуються на вулицях Гвардійців Широнінців, Павла Тичини, Володимира Зубенка, Бучми, Золочівській, Миру, Менделєєва та проспекті Тракторобудівників. Загалом тут буде оновлено 1000 метрів систем водопостачання та водовідведення. Ремонтники забезпечені всім необхідним – сучасними матеріалами та обладнанням, а тому заміни комунікацій обов’язково завершать у встановлений термін», – поінформував Валерій Харлан.

Разом з тим він повідомив, що певні труднощі виникають під час ремонту через відсутність доступу до деяких квартир, господарі яких знаходяться за межами міста. Тому насамперед власникам перед від'їздом слід перекрити воду, щоб уникнути небажаних наслідків.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

11 липня 2024, 11:45 Распечатать статью

все новости

Вгору