1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Немишлянському районі до зими підготовлено 330 будинків

У Немишлянському районі до зими підготовлено 330 будинків

Ремонтники Немишлянського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» підготували до експлуатації в осінньо-зимовий період 330 будинків із 484, які перебувають на балансі.

Як повідомила сьогодні, 9 липня, начальник ділянки Іоланта Дика, днями був завершений комплекс відновлювальних заходів у будинку на бульварі Богдана Хмельницького, де оновлено 60 метрів водопроводу та встановлено нову запірно-регулюючу арматуру.

«З випередженням графіка проводяться в районі і поточні ремонти, які вже виконано в 17 багатоповерхівках. У найближчих планах заміна понад 100 метрів систем водопостачання у будинках на проспекті Героїв Харкова та вулиці Рибалка. З відповідальним завданням обов'язково впораємося та при цьому завжди готові прийняти до нашого дружнього колективу нових співробітників і у разі потреби навчити секретам майстерності», - зазначила Іоланта Дика.

Також за її словами, бригади дільниці щодня приймають понад 20 заявок харків'ян. Більшість звернень стосуються засмічень господарсько-побутової каналізації. Тому, переконливе прохання до містян використовувати раковини та унітази виключно за призначенням.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

09 липня 2024, 09:05 Распечатать статью

все новости

Вгору