1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

За вихідні ремонтники «Харківводоканалу» ліквідували 24 аварії

За вихідні ремонтники «Харківводоканалу» ліквідували 24 аварії

За минулі вихідні бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» ліквідували 24 аварійні ситуації на мережах холодного водопостачання, капітально відремонтували 17 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та привели в порядок 18 водорозбірних колонок.

Зокрема, в Індустріальному районі були оперативно усунені пошкодження на трубопроводах, розташованих на бульварі Івана Каркача, проспекті Героїв Харкова, вулицях Бібліка та Михайла Водяного.

«Напередодні серйозна аварійна ситуація трапилась на водоводі діаметром 800 мм на проспекті Героїв Харкова. Враховуючи те, що цей водопровід забезпечує подачею води багатьох жителів району, вирішили працювати без відключення водопостачання. Пошкодження усунули в найкоротший термін. Також із водою під час ремонту були мешканці вулиці Бібліка. Паралельно в неділю відремонтували водорозбірні колонки на вулицях Луї Пастера та Депутатській», - підсумував начальник районної служби Володимир Сундук.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

08 липня 2024, 13:40 Распечатать статью

все новости

Вгору