1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Колектив КП «Харківводоканал» вітає Віталія Панова з Днем народження

Колектив КП «Харківводоканал» вітає Віталія Панова з Днем народження

Колектив підприємства сьогодні, 2 липня, вітає Генерального директора КП «Харківводоканал» Віталія Панова з Днем народження

Шановний Віталію Володимировичу!

Прийміть щирі вітання з Днем ​​народження!

У цей складний час на Ваші плечі лягла дуже велика відповідальність. Але Ви вкотре підтвердили, що не просто керівник підприємства, а мудрий, досвідчений і розважливий управлінець.

Вас поважають як ділового господарника, компетентного, справедливого та вольового професіонала. Працюючи на такій відповідальній посаді, продовжуєте на всіх рівнях відстоювати інтереси колективу, забезпечуючи стабільну роботу підприємства.

Ваша активна участь у громадському житті робить вагомий внесок у розвиток не лише водопровідного господарства, а й сфери ЖКГ всього нашого міста.

Нехай Ваша праця й надалі буде плідною та змістовною, розпочаті справи приносять вагомі результати, а успіхи завжди йдуть поруч з особистим щастям та сімейним благополуччям. Міцного здоров'я, нестримної енергії, міцності духу та наснаги для здійснення всього задуманого на довгі роки.

Бажаємо, щоб доля завжди була прихильна до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутнє!

З повагою колектив КП «Харківводоканал»

02 липня 2024, 08:27 Распечатать статью

все новости

Вгору