1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові дорожать пам'яттю Івана Корінька

У Харкові дорожать пам'яттю Івана Корінька

У Харкові дорожать пам'яттю колишнього директора комунального підприємства «Харківводоканал» Івана Васильовича Корінька. Сьогодні, 30 червня, 8-та річниця від дня його смерті.

Іван Корінько близько 40 років пропрацював на підприємстві, 20 з яких обіймав посаду керівника. Він був умілим і талановитим організатором виробництва, справжнім професіоналом та досвідченим наставником, який виховав цілу плеяду гідних учнів. Під його керівництвом «Харківводоканал» став одним із найкращих в Україні.

Івана Васильовича завжди відрізняло чуйне ставлення до співробітників підприємства, яким він надавав допомогу та підтримку. Також він добре відомий і як визначний громадський діяч. Містяни тричі обирали його представником своїх інтересів у Харківській міській раді.

Іван Васильович Корінько – лауреат Державної премії України в галузі науки та техніки, професор, доктор технічних наук, заслужений працівник сфери послуг України. Учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та техногенної аварії на Диканівських очисних спорудах.

30 червня 2024, 10:21 Распечатать статью

все новости

Вгору