1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові оперативно відновлюють водопостачання

У Харкові оперативно відновлюють водопостачання

Сьогодні, 26 червня, 20 бригад комплексу«Харківводопостачання» ведуть відновлювальні роботи на 13 аварійних ділянках трубопроводів. Зокрема, триває складний комплексний ремонт на водоводі 1200 мм у Холодногірському районі.

За словами заступника директора із виробництва комплексу Миколи Завади, роботи ведуться без відключення споживачів від послуги.

«Задіяна вся необхідна спецтехніка, у тому числі – водовідкачувальні спецмашини та агрегати. На даний момент проходять зварювальні та налагоджувальні процеси. Завершити повну реставрацію пошкодженої ділянки магістрального трубопроводу плануємо сьогодні, до 24 години», - зазначив Микола Завада.

За минулий тиждень бригади комплексу усунули 15 аварійних ситуацій на водоводах, упорядкували 10 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та приводили до ладу водорозбірні колонки.

Зокрема ремонтники під керівництвом майстра служби водопровідних мереж Новобаварського району Романа Зеляка провели комплекс відновлювальних заходів на введенні в будинок на вулиці Дудинській.

«Спрацювали грамотно та злагоджено, оперативно виконавши перекладку. А ось на вулиці Гостинній аварійна ситуація сталася на трубопроводі діаметром 200 мм. Тут здійснили підготовчі роботи також до заміни відрізка мережі», - поінформував начальник районної служби Євген Сальков.

26 червня 2024, 14:44 Распечатать статью

все новости

Вгору