1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Немишлянському районі оновили водовід

У Немишлянському районі оновили водовід

Ремонтні бригади служби водопровідних мереж Немишлянського району КП «Харківводоканал» завершили комплекс відновлювальних заходів на водоводі діаметром 400 мм на вулиці Олімпійській.

Як повідомив сьогодні, 21 червня, начальник районної служби Павло Гладков, у ході виконання робіт під керівництвом майстра Владислава Тіткова була проведена перекладка методом санації  технічно зношеної ділянки трубопроводу і капітально відремонтована водопровідна камера.

«Мережа експлуатується близько 50 років і на цьому відрізку останнім часом суттєво почастішали аварійні ситуації. Тому керівництвом підприємства було ухвалено рішення про його заміну. На час ремонтних робіт задіяли альтернативний варіант подачі води, а відтак харків'яни не відчули жодного дискомфорту. Наразі займаємося благоустроєм території», - поінформував Павло Гладков.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги, ми забезпечуємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

21 червня 2024, 12:38 Распечатать статью

все новости

Вгору