1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Індустріальному районі до зими підготовлено 255 будинків

В Індустріальному районі до зими підготовлено 255 будинків

Ремонтники дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Індустріального району КП «Харківводоканал» під час підготовки внутрішньобудинкових комунікацій до експлуатації в осінньо-зимовий період вже завершили всі необхідні роботи в 255 будинках.

Як повідомив сьогодні, 14 червня, начальник дільниці Сергій Шеховцов, днями було завершено оновлення систем водопостачання в двох будинках на вулицях Северина Потоцького та Сергія Грицевця загальною протяжністю 220 метрів із встановленням нової запірно-регулюючої арматури.

«Прискореними темпами виконуються і поточні ремонти, які зробили у 30 будинках, замінивши 2,4 кілометри комунікацій водопостачання, господарсько-побутової та зливової каналізації. На черзі роботи з реконструкції систем подачі води в будинках на бульварі Івана Каркача та вулиці Косарєва, де буде встановлено загалом 300 метрів сучасного водопроводу. Із завданням упораємося в найкоротші терміни завдяки великому досвіду ремонтників підрозділу, які завжди готові прийняти у свій дружній колектив нових працівників», - наголосив Сергій Шеховцов.

Також за його словами, бригади дільниці щодня приймають близько 20 звернень харків'ян та оперативно реагують на заявки безпосередньо у день їх надходження. Паралельно проводиться планове технічне обслуговування та профілактичні роботи.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги, ми забезпечуємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

14 червня 2024, 12:37 Распечатать статью

все новости

Вгору