1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові за тиждень ліквідували 50 аварій

У Харкові за тиждень ліквідували 50 аварій

У суворих реаліях нинішнього життя бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» продовжують щодня докладати всіх зусиль для забезпечення харків'ян водою. Так, за минулий тиждень ними було усунено 50 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання, упорядковано 60 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтовано 36 водорозбірних колонок.

Напередодні аварійники під керівництвом заслуженого працівника житлово-комунального господарства України, районного бригадира Миколи Животченка ліквідували два пошкодження на трубопроводах діаметром 400 мм вулицями Петра Болбочана та Бакинській.

«У першому випадку трапилась доволі складна аварія, але досвідчені ремонтники оперативно виявивши приховану течію, у стислий термін провели комплекс відновлювальних заходів. Також успішно виконали необхідну роботу і на вулиці Бакинській, після чого розпочали благоустрій територій. Загалом ситуація з водопостачанням повністю контрольована і всі необхідні роботи, у тому числі профілактичні, проводяться якісно та своєчасно», - підкреслив начальник служби водопровідних мереж Новобаварського району Євген Сальков.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги, ми забезпечуємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

10 червня 2024, 12:14 Распечатать статью

все новости

Вгору