1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові замінили 14.6 км внутрішньобудинкових трубопроводів

У Харкові замінили 14.6 км внутрішньобудинкових трубопроводів

Ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» у рамках підготовки об'єктів до експлуатації в опалювальний період капітально відремонтували комунікації у 293 будинках та замінили 14.63 км трубопроводів.

Як повідомив заступник директора комплексу Олексій Кучеревський, поточні ремонти у будинках комунальної форми власності ведуться з випередженням графіка.

«За минулий тиждень завершили підготовку до експлуатації нашого господарства на 17 об'єктах, продовжуємо відновлювати у 13 будинках. Зокрема, реконструкції проходять у будинках вулицями - Золочівській, Познанській, Самсонівській, Северина Потоцького, Сергія Грицевця та проспектом Гагаріна. Вчасно реагуємо на всі звернення харків'ян, лише за минулий тиждень виконали 1140 заявок споживачів. А за п'ять місяців відреагували на понад 26 тисяч викликів», - зазначив Олексій Кучеревський.

За його словами, триває кампанія з підписання типових індивідуальних договорів щодо надання послуг із централізованого водопостачання та водовідведення.

«Приєднання до умов зазначеного договору стане безумовною гарантією, що обслуговування внутришньобудинкових систем  буде належної якості», – наголосив заступник директора комплексу.

04 червня 2024, 14:51 Распечатать статью

все новости

Вгору