1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі усунули 410 аварій на мережах

У Новобаварському районі усунули 410 аварій на мережах

У поточному році бригадами аварійно-відновлювальних робіт Новобаварського району ліквідовано 184 аварії на трубопроводах холодного водопостачання та капітально відремонтовано 226 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури.

Як повідомив начальник районної служби водопровідних мереж Євген Сальков, напередодні ремонтниками під керівництвом майстра Василя Сергієнка було ліквідовано аварії на магістралях у приватному секторі на вулиці Менделєєва та у провулку Пахаря.

«Проаналізувавши характер пошкоджень, знайшли можливість провести відновлювальні заходи без відключення водопостачання. Як і передбачалося, уклалися у встановлені терміни, після чого привели території у порядок. Паралельно капітально відремонтували оглядовий колодязь на вулиці Конторській», - поінформував Євген Сальков.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги, ми забезпечуємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

29 травня 2024, 10:20 Распечатать статью

все новости

Вгору