1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники «Харківводоканал» виконали 25 тисяч заявок на внутрішньобудинкових системах

Ремонтники «Харківводоканал» виконали 25 тисяч заявок на внутрішньобудинкових системах

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» з початку року виконали 25 тисяч ремонтів на комунікаціях, зокрема, за тиждень, що минув, понад 1.1 тисяч.

Як повідомив заступник директора комплексу «Харківводовідведення» Олексій Кучеревський, традиційно заявки від харків'ян відпрацьовуються негайно, у день звернення.

«Харківчани мають жити у комфорті та своєчасно отримувати всі заявлені послуги, саме під такі завдання ми вибудовуємо роботу нашого управління. Тому звернення споживачів завжди на особливому контролі та виконуються насамперед. Але паралельно інтенсивно, навіть із випередженням графіка, ведемо підготовку наших об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період. Так, цього року вже замінили понад 13.6 км внутрішньобудинкових трубопроводів на 276 будинках. Тільки за минулий тиждень завершено технічний ремонт на 12 об'єктах, триває - на 17. Значні реконструкції наших систем ведемо проспектом Байрона, вулицями – Тимірязєва, Академіка Богомольця, Владислава Зубенка, Георгія Тарасенка, Франтішека Крала», - зазначив Олексій Кучеревський.

За його словами, завдяки попередній підготовці всі об'ємні оновлення комунікацій проводяться з мінімальним інтервалом відключення послуг споживачам. Наприклад, по проспекту Байрона жителі були без води менше 6 годин, а в будинку замінили 300 метрів зношеної ділянки трубопроводу холодної води з врізкою 48 стояків, встановленням нового обладнання та запірної арматури.

«Прискореної здачі об'єкта передували кілька підготовчих етапів – прокладання та з'єднання гілки трубопроводу, всі заготівельні операції, а процес переходу на нову мережу здійснили одночасно три бригади майстрів. Щоб не створювати проблем харків'янам, такий алгоритм дій застосовуємо зараз постійно», – наголосив заступник директора комплексу.

28 травня 2024, 12:03 Распечатать статью

все новости

Вгору