1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі відремонтували водовід

У Шевченківському районі відремонтували водовід

Бригади служби водопровідних мереж Шевченківського району КП «Харківводоканал» ліквідували складну аварію на водоводі діаметром 1000 мм на вулиці Ахсарова.

Як повідомив провідний інженер підрозділу Юрій Грищенко, після отримання сигналу бригада Сергія Пересічанського одразу розпочала проведення комплексних заходів направлених на усунення пошкодження.

«Прибувши на місце, оперативно виявили приховану течію, розташовану у важкодоступному місці. У зв'язку з тим, що цей трубопровід забезпечує водопостачання Олексіївського житлового масиву, ремонтні роботи виконали без відключення подачі води, після чого приступили до благоустрою території. Також на вулиці Ахсарова продовжили підготовчі роботи до заміни ділянки водоводу діаметром 500 мм», – поінформував Юрій Грищенко.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

Фотогалерея

21 травня 2024, 09:27 Распечатать статью

все новости

Вгору