1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

За вихідні ремонтники «Харківводоканалу» ліквідували 11 аварій

За вихідні ремонтники «Харківводоканалу» ліквідували 11 аварій

За минулі вихідні бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» ліквідували 11 аварійних ситуацій на мережах холодного водопостачання та капітально відремонтували 15 оглядових колодязів.

Зокрема, в Індустріальному районі силами бригад під керівництвом майстра Кирила Балабанця було оперативно відновлено три трубопроводи.

«Напередодні серйозна ситуація сталася на водоводі діаметром 500 мм на проспекті Героїв Харкова, який забезпечує водопостачання багатьох мешканців району. Детально проаналізувавши характер пошкодження, вирішили працювати без відключення подачі води. Маючи все необхідне, аварію усунули в найкоротші терміни, після чого привели територію до ладу. У суботу провели комплекс ремонтних заходів на водопровідних мережах вулицями Зубарєва та Турбогенераторною», - підсумував начальник районної служби Володимир Сундук.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

20 травня 2024, 11:06 Распечатать статью

все новости

Вгору