1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Колектив «Харківводоканалу» вітає Яну Хайло з Днем народження

Колектив «Харківводоканалу» вітає Яну Хайло з Днем народження

Колектив підприємства сьогодні, 11 травня, вітає заступника генерального директора – директора Фінансово-економічного департаменту КП «Харківводоканал» Яну Хайло з Днем народження.

Шановна Яна Миколаївно!

Прийміть теплі та щирі вітання з Днем народження! У непростий час Вам випало вирішувати актуальні фінансові питання найбільшого комунального підприємства Харкова, але Ви лише підтвердили свій високий професіоналізм, а також мудрість та розважливість керівника.

Бажаємо стабільності, реалізації всіх планів та ідей, незгасної енергії та оптимізму. Нехай Вас оточують лише надійні люди та люблячі серця, а підтримка рідних та близьких надають сили для нових звершень та успіхів у всіх справах.

Будьте завжди такою ж цілеспрямованою, об'єктивною та харизматичною, міцного здоров'я, витримки та натхнення! Нехай поряд з Вами завжди будуть вірні друзі, незабутніх Вам подорожей, сімейного щастя, домашнього затишку 

З повагою колектив КП «Харківводоканал»

11 травня 2024, 10:06 Распечатать статью

все новости

Вгору