1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі оперативно відновлюють водопостачання

У Новобаварському районі оперативно відновлюють водопостачання

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Новобаварського району продовжують своєчасно виконувати усі заходи пов’язані з безперервним забезпеченням водопостачанням харків'ян.

Напередодні ремонтники, під керівництвом бригадира Олексія Гармаша, вміло усунули аварійні ситуації, що трапились у селищі Скуридіна дача (діаметр трубопроводу 300 мм) та вулиці Сухаревській (діаметр трубопроводу 200 мм).

«Детально проаналізувавши пошкодження на магістралях та винайшовши можливість, щоб не створювати дискомфорт містянам, вирішили працювати без відключення подачі води. Грамотно організувавши відновлюваний процес, впоралися у встановлений термін, після чого розпочали благоустрій цих територій», - поінформував начальник районной служби Євген Сальков.

За його словами, працівники служби пильну увагу приділяють справній роботі всіх без винятку об'єктів водопровідного господарства. Серед них особлива роль у цей складний час відводиться і пожежним гідрантам. З початку поточного року в районі замінили 80 засобів пожежогасіння та стільки ж капітально відремонтовано.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

10 травня 2024, 11:33 Распечатать статью

все новости

Вгору